GYIK

Segítség az oldal használatához

Általános kérdések

Kattints ide, töltsd ki az űrlapot és nyomd meg az Elküldöm gombot. Ha emailt szeretnél írni, akkor a hello@erzelmi-eroforras.hu   címre írhatsz nekünk.

A következő termékcsoportokon belül több termék közül is választhatsz:

Ehhez be kell lépni a zárt fiókodba. Kattints a Bejelentkezés menüpontra, így hozzáférhetsz az online tréningekhez, a meditációkhoz és az e-book-okhoz.

Többféleféleképpen tudsz nekünk visszajelzést írni:

Nem rendelkezünk telefonos ügyfélszolgálattal, kérdés esetén írj bátran a hello@erzelmi-eroforras.hu   e-mail címre.

Nem rendelkezünk Facebook ügyfélszolgálattal, kérdés esetén írj bátran a hello@erzelmi-eroforras.hu   e-mail címre.

A havi programjainkat megtalálhatod:
– a honlap kezdj itt oldalán
– a havi hírlevélben
– a Facebook oldalunkon és a csoportban is rendszeresen közzétesszük az éppen aktuális programjainkat. 

A fiókom ikon a te saját online felületed, ahol egy helyen megtalálhatóak az ingyenes és megvásárol anyagaidat. 1-2 percet vesz igénybe ennek létrehozása, de ezzel idôt és energiát takarítasz meg, mert minden egy helyen van összegyűjtve.

Megrendelés

A tréningeket, meditációkat a Nálunk megvásárolhatod oldalon gyűjtöttük össze, válaszd ki azt, amelyik a legjobban érdekel (persze választhatsz többet is).

Kuponokat és kedvezményeket küldünk ki hírlevélben, ide kattintva tudsz feliratkozni.

 1. A tréningeket, meditációkat a Nálunk megvásárolhatod fülre kattintva találod meg. Válaszd ki a terméket/termékeket, majd kattints a KOSÁRBA TESZEM gombra.
 2. Ez a kattintás átvisz téged a MEGRENDELÉS oldalra, ahol az űrlapok kitöltése és a fizetés következik. A jelenlegi jogszabályok szerint a számla kiállításához szükséges megadnod az adataidat.  A megrendelés elküldése előtt fontos, hogy ellenőrizd le még egyszer az adatokat, hogy azok pontosak legyenek.
 3. Ezt követően kapod meg a HOZZÁFÉRÉST e-mailben a megrendelt tréningekhez, meditációkhoz. Ez a hozzáférés egy zárt felületen történik, ezért oda REGISZTRÁLNOD szükséges (ezt ide kattintva tudod megtenni)
 4. Ezt követően bármikor hozzáférhetsz a megrendelt tréninghez, meditációhoz a honlap jobb felső sarkában található BEJELENTKEZNI gombra kattintva.
 1. HOZZÁFÉRÉS: Az utalás beérkezését követően rögtön  elküldjük neked a termékekkel (tréning, meditáció stb.) kapcsolatos információkat e-mailben.
 2. Ha esetleg nem találod az emailt, kérlek ellenőrizd, hogy nem landolt-e a “SPAM”, “Promóciók”, “Frissítések” mappákban. Ha itt sem találod a levelet, kérlek írj nekünk a hello@erzelmi-eroforras.hu címre.
 3. Ez a hozzáférés egy zárt felületen történik, ezért oda REGISZTRÁLNOD szükséges (ezt ide kattintva tudod megtenni), és ezt követően tudsz BEJELENTKEZNI.

Kattints a keresés ikonra a jobb felső sarokban, írd be a keresett kifejezést és a találati listából válaszd azt a tételt, amelyiket keresed.

HOZZÁFÉRÉS: Az utalás beérkezését követően küldjük el neked a tréninggel, meditációval, e-bookkal vagy a konzultációval kapcsolatos információkat e-mailben.

Ha esetleg nem találod az emailt, kérlek ellenőrizd, hogy nem landolt-e a “SPAM”, “Promóciók”, “Frissítések” mappákban. Ha itt sem találod a levelet, kérlek írj nekünk a hello@erzelmi-eroforras.hu címre.

Ez a hozzáférés egy zárt felületen történik, ezért oda REGISZTRÁLNOD szükséges (ezt ide kattintva tudod megtenni), és ezt követően tudsz BEJELENTKEZNI.

A tananyagok, meditációk csak interneten keresztül egy belső zárt felületen érhetők el, melyeket a felhasználó neved és a jelszavad segítségével érhetsz el. Jogvédelmi okokból a letöltés nem lehetséges.

Ha bizonytalan vagy, hogy melyik konzultáció, meditáció vagy tréning lenne neked a legjobb, akkor írj nekünk, felvesszük veled a kapcsolatot és tudunk segíteni. 

Az e-bookokat megtalálhatod bármikor a fiókodban, bármikor letöltheted onnan, postai úton nem küldjük ki számodra.

A megrendelt termékeket (tréningek, meditációk, e-bookok, pozitív megerősítések) korlátlan ideig használhatod.

Tréningek

Kattints a keresés ikonra a jobb felső sarokban, írd be a keresett kifejezést és a találati listából válaszd azt a tételt, amelyiket keresed.

HOZZÁFÉRÉS: Az utalás beérkezését követően küldjük el neked a tréninggel  kapcsolatos információkat e-mailben.

Ha esetleg nem találod az emailt, kérlek ellenőrizd, hogy nem landolt-e a “SPAM”, “Promóciók”, “Frissítések” mappákban. Ha itt sem találod a levelet, kérlek írj nekünk a hello@erzelmi-eroforras.hu címre.

Ez a hozzáférés egy zárt felületen történik, ezért oda REGISZTRÁLNOD szükséges (ezt ide kattintva tudod megtenni), és ezt követően tudsz BEJELENTKEZNI.

Mindenképp! A Stripe olyan nemzetközi fizető rendszer, ami bármilyen országból elfogad VISA és MasterCard kártyákat, egyes országokban ezeken kívül is támogat kártyatípusokat, pl. Maestro-t vagy American Expresst. A Stripe rendszer reális áron váltja át a pénznemeket, nem számol fel extra költségeket, ha nem forintba fizetsz. (Ha szeretnél a Stripe-ról többet tudni, akkor kattints ide, ha a Magyar Nemzeti Bank – MNB adatlapot szeretnéd látni, akkor pedig ide.)

A tananyagok csak interneten keresztül egy belső zárt felületen érhetők el, melyeket a felhasználó neved és a jelszavad segítségével érhetsz el. 

Minden nálunk vásárolt Tréninghez  örökös hozzáférést kapsz. Az eléréshez egy zárt oldalt biztosítunk, melyhez az egyedi felhasználói adataiddal bármikor, bárhonnan be tudsz majd jelentkezni, és akkor tanulsz, amikor te szeretnél. Nincs időhöz kötve, és nincs lejárata a hozzáférésednek.

Az egyes tréningek alatt láthatod hogy személyes vagy online érheted el.

Személyesen Budapesten a Lehel térhez közel tartjuk a tréningjeinket.

Cím:   1132 Budapest, Victor Hugo u. 2-4. 1/6.

Automatikusan. A frissítésekről kapsz értesítést, és a fiókodba belépve használhatod.

Fizetési módok

A termékek ára alanyi ÁFA mentes, annyit kell fizetned, ami az egyes termékeknél fel van tüntetve.

A világ bármelyik pontjáról vásárolhatsz.

Fizetés után azonnal hozzáférhetsz a meditációkhoz, ebook-okhoz, és az online tréningekhez.

Ha rendelsz, többféle fizetési mód közül is választhatsz:

 • ÁTUTALÁS/Banki befizetés: Lehetőséged van rendelésedet átutalással vagy banki befizetéssel is teljesíteni. Ebben az esetben rendelésed leadása után megjelennek számodra az átutaláshoz/banki befizetéshez szükséges adataink: számlavezető bank, számlatulajdonos, számlaszám, szükséges közlemény rovat. Rendelésed minden esetben csak akkor kerül szállításra/kiküldésre részedre, amikor a rendelésed összege beérkezik számlánkra.
 • STRIPE online BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Természetesen lehetőséged van online bankkártyás fizetés választására is shopunkban, melyet teljes biztonságban hajthatsz végre.

  A Stripe olyan nemzetközi fizető rendszer, ami bármilyen országból elfogad VISA és MasterCard kártyákat, egyes országokban ezeken kívül is támogat kártyatípusokat, pl. Maestro-t vagy American Expresst. A Stripe rendszer reális áron váltja át a pénznemeket, nem számol fel extra költségeket, ha nem forintba fizetsz. (Ha szeretnél a Stripe-ról többet tudni, akkor kattints ide, ha a Magyar Nemzeti Bank – MNB adatlapot szeretnéd látni, akkor pedig ide.) A Stripe a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyszáma:  H-KE-III-232/2019. számú határozat. 

Elfogadott bankkártya típusok:  MasterCard, Maestro, VISA és VISA Electron, American Express.

A tranzakciód biztonságát a Stripe.com online fizetési rendszere, az adatok küldését a Comodo SSL titkosítása biztosítja. (Mi a vásárlás egyetlen pontján sem látjuk vagy tároljuk a bankkártyaadataidat.)

Fontos, hogy ellenőrizd az e-mail címed és az adataid, mielőtt elküldöd a rendelést.

Igen. Nekünk is nagyon fontos, hogy biztonságban legyen a pénzed, ezért többszintű védelmi rendszert építettünk a tanfolyami portál köré. A Stripe olyan nemzetközi fizető rendszer, ami bármilyen országból elfogad VISA és MasterCard kártyákat. A Stripe rendszer reális áron váltja át a pénznemeket, nem számol fel extra költségeket. A Stripe a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyszáma:  H-KE-III-232/2019. számú határozat.  (Ha szeretnél a Stripe-ról többet tudni, akkor kattints ide, ha a Magyar Nemzeti Bank – MNB adatlapot szeretnéd látni, akkor pedig ide.)  

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a bankkártyaadataid a begépeléstől kezdve a fizetés befejezéséig többszörösen védettek maradnak, és azokat rajtad kívül senki nem láthatja.

Sőt! Ha bármilyen okból nem tudsz bankkártyával fizetni, akkor sincs semmi gond, mert lehetőséged van átutalással is fizetni.

A bankkártyás fizetés a kártyád adatait nem mi, hanem a fizetési rendszer (Stripe ) tárolja. A Stripe olyan nemzetközi fizető rendszer, ami bármilyen országból elfogad VISA és MasterCard kártyákat. A Stripe rendszer reális áron váltja át a pénznemeket, nem számol fel extra költségeket. A Stripe a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyszáma:  H-KE-III-232/2019. számú határozat.  (Ha szeretnél a Stripe-ról többet tudni, akkor kattints ide, ha a Magyar Nemzeti Bank – MNB adatlapot szeretnéd látni, akkor pedig ide.)

A következő adatokat kell megadnod:

 • 16 jegyű bankkártya szám (Card number)
 • Lejárati dátum (Expiry date): hónap év  (HH/ÉÉ)
 • 3 jegyű Card code (CVC):   a kártya hátoldalán található

Készpénzes fizetési lehetőség a személyes konzultáció esetében van.

Az utalás beérkezését követően férhetsz a meditációkhoz, ebook-okhoz, és az online tréningekhez.

 • BANKKÁRTYÁS FIZETÉST  (Stripe) követően azonnal kapsz egy automatikus e-mailt a hozzáférés részleteiről.
 • ÁTUTALÁS/BANKI BEFIZETÉST követően egy rövid átfutási időt követően férhetsz hozzá a megrendelt termékhez. 
 • Csatlakozz az Érzelmi erőforrások FACEBOOK csoportunkhoz, ahol eléred legfrissebb információkat, a kedvezményes kuponokat, akciókat.
 • Kuponokat és kedvezményeket küldünk ki hírlevélben is, ide kattintva tudsz feliratkozni.

Ingyenes anyagok

 • Készítsd el a saját ERŐFORRÁS fiókodat, amellyel INGYENESEN hozzáférhetsz meditációkhoz, pozitív megerősítés csomagokhoz és önismereti munkafüzetekhez. Ide kattintva ezt megteheted. Fontos, hogy ellenőrizd az e-mail címed, mielőtt elküldöd a regisztrációt.
 • HÍRLEVELEKET havonta küldünk ki, ide kattintva tudsz feliratkozni.
 • Csatlakozz az Érzelmi erőforrások FACEBOOK csoportunkhoz, ahol eléred legfrissebb információkat, a kedvezményes kuponokat, akciókat.

Fiókom

Nagy öröm számunkra, hogy ellátogattál az oldalunkra. Egy egyszerű egy lépéses regisztrációt alakítottunk ki, hogy könnyen hozzáférhess a megrendelt szolgáltatáshoz. Ide kattintva ezt megteheted.

Ha nem akarsz külön regisztrálni, nem kell, mert az első vásárlásodnál lezajlik ez a folyamat is. A kapott felhasználónévvel (ez az e-mail címed lesz) megadhatsz jelszót, és a vásárlási folyamattal egy lépésben létrejön a fiókod. (Ha belépve maradsz, akkor az adataidat és az addigi vásárlásaidat látod, illetve a megrendeléseid állapotát.)

Készítsd el a saját ERŐFORRÁS fiókodat, amellyel INGYENESEN hozzáférhetsz meditációkhoz, pozitív megerősítés csomagokhoz és önismereti munkafüzetekhez.

Fontos, hogy ellenőrizd az e-mail címed, mielőtt elküldöd a regisztrációt.

Tarts velünk!

Ildikó és Mónika

Kattints a Bejelentkezés menüpontra, így hozzáférhetsz az online tréningekhez, a meditációkhoz és az e-book-okhoz.

Ennek több oka lehet:

 • HIÁNYZÓ REGISZTRÁCIÓ. Regisztráltál már? Ha még nem, ide kattintva ezt megteheted. Egy egyszerű egy lépéses regisztrációt alakítottunk ki, hogy könnyen hozzáférhess a megrendelt szolgáltatáshoz. 
 • HIBÁS E-MAIL CÍM. Próbáld meg újra, lehet, hogy csak elírtad az e-mail címed.
 • A JELSZÓ A GOND.  Ha pedig elfelejtetted az e-mail címed, akkor kattints ide és kérj egy új jelszót.

Kattints a Bejelentkezés menüpontra (a jobb felső sarokban találhatod) és ott az Elfelejtett jelszó linkre.

Igen, ehhez elég bejelentkezned, ahol elvégezheted a módosításokat. Kattints a Bejelentkezés menüpontra (a jobb felső sarokban találhatod).

A személyes adataidat a rendelés feldolgozásához, a számlázáshoz és a fiókodhoz való hozzáférés biztosításához (tananyagok, meditációk) tároljuk az Adatkezelési Tájékoztatóban jelzett formában.

Meditációk

HOZZÁFÉRÉS: Az utalás beérkezését követően küldjük el neked a meditációval kapcsolatos információkat e-mailben.

Ha esetleg nem találod az emailt, kérlek ellenőrizd, hogy nem landolt-e a “SPAM”, “Promóciók”, “Frissítések” mappákban. Ha itt sem találod a levelet, kérlek írj nekünk a hello@erzelmi-eroforras.hu címre.

Ez a hozzáférés egy zárt felületen történik, ezért oda REGISZTRÁLNOD szükséges (ezt ide kattintva tudod megtenni), és ezt követően tudsz BEJELENTKEZNI.

Ehhez elegendő Bejelentkezned a Fiókodba és ezt követően választhatod ki, melyik meditációra van szükséged. Kattints a Bejelentkezés menüpontra.

Olyan eszközzel, amivel be tudsz lépni a zárt felületre (laptop, telefon, tablet, iphone), ahol elérheted a megrendelt anyagaidat.

Kérünk, hogy vezetés közben mellőzd a meditálást. 

Ha meditálni szeretnél, keress egy nyugodt helyet, ahol zavartalanul figyelhetsz belülre.

Konzultációk

 1. A konzultációkat ide kattitnva éred el, válaszd ki azt, amelyik a legjobban érdekel, majd kattints a KOSÁRBA TESZEM gombra.
 2. Ez a kattintás átvisz téged a MEGRENDELÉS oldalra, ahol az űrlapok kitöltése és a fizetés következik. A jelenlegi jogszabályok szerint a számla kiállításához szükséges megadnod az adataid. Fontos, mielőtt elküldöd a megrendelést ellenőrizd le még egyszer az adataidat.
 3. Ezt követően kapsz egy jóváhagyó e-mailt.
 4. Ezt követően történik az időpontegyeztetés. Időpontot egyeztetni  a hello@erzelmi-eroforras.hu email címen tudsz.

Igen, az Erőforrás Stúdióban lehetőséget biztosítunk a személyes konzultációra, itt is előre egyeztetett időpontban. Helyszín: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 2-4.

A konzultációkról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Bejelentkezni a hello@erzelmi-eroforras.hu email címen tudsz.

Elérhetőség

Kapcsolattartó neve:   Erőforrás Stúdió Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó e-mail címe:    hello@erzelmi-eroforras.hu