Érzelmi Erőforrás team

Rólunk

Boros Ildikó

Érzelmeink irányadóak, ha megengeded önmagadnak, hogy mutassák az irányt. A kérdés megengeded-e? Segítelek, hogy  megtapasztald milyen belső erőforrásaid vannak, hogy a legmélyebb testi, lelki, szellemi átalakulást megélve képes legyél újra aktivizálni életerődet, belső energiádat, hogy újra képessé válj kapcsolódni a saját életedhez.

Egy betegségsorozat átalakította az életem, a legmélyebb utat bejárva felderítettem, hol és mi billentett ki az egyensúlyomból. Elkezdtem feltérképezni, hogyan tudnék újra kapcsolódni önmagamhoz. Módszeresen kiástam a fájdalompontokat. 2012 óta ezzel a belső megtapasztalással segítem és támogatom azokat, akik szeretnének megoldást találni életük nehézségeire. Utat tudok mutatni, hogy kitalálj a fájdalmaidból, hogy meglásd, valójában mire van szükséged. Nem vagy egyedül.   

Boros Ildikó

Kőszegi Mónika

A tudatos kapcsolódás a testünkhöz, az érzéseinkhez, egyáltalán önmagunkhoz, esszenciális a boldogság, a kiteljesedés megéléséhez. Az érzelmeink segítenek  az életünk különböző helyzeteiben megjelenő gondolataink, céljaink vagy éppen blokkjaink beazonosításában.

Az emberekben rengeteg a szépség, a jó kvalitás, az erősség amelyeket olykor ők maguk sem látnak. Benned is és bennem is mindez ott van. A hivatásommá vált, hogy minél több embernek megmutassam az erősségeiket, ami szép és értékes bennük. A közös munkával ezek integrálása történik meg, annak érdekében hogy olyan életet tudj élni amilyet TE szeretnél. 

Szeretettel várom azokat, akik szeretnének önmagukkal való kapcsolatukat rendezni, tudatosan építeni és fejleszteni belső világukat, külső sikerességüket. 

Kőszegi Mónika