Rólunk

Kőszegi Móni

2012 óta tudatosan foglalkozom azzal a témával, hogy hogyan tudunk még jobban kapcsolódni a testünkhöz, az érzéseinkhez, egyáltalán önmagunkhoz. Az érzelmekre úgy tekintek mint segédeszközre, amely segít az életünk különböző helyzeteiben megjelenő gondolataink, céljaink vagy éppen blokkjaink beazonosításában.

A munkámban vettem először észre, hogy képes vagyok arra, hogy meglássam az emberekben a szépségüket, a jó kvalitásaikat, az erősségeiket amelyeket olykor ők maguk sem látnak és segítsek az integrálásukban.

A célommá vált, hogy mindazt a szépséget amit látok meg tudjam mutatni azoknak akik szeretnének önmagukkal való kapcsolatukat rendezni, tudatosan építeni és fejleszteni belső világukat, külső sikerességüket.   Bővebben…  

Boros Ildi

Érzelmeink irányadóak, ha megengeded önmagadnak, hogy mutassák az irányt. A kérdés megengeded-e? Segítelek, hogy  megtapasztald milyen belső erőforrásaid vannak, hogy a legmélyebb testi, lelki, szellemi átalakulást megélve képes legyél újra aktivizálni életerődet, belső energiádat, hogy újra képessé válj kapcsolódni a saját életedhez.

Egy betegségsorozat átalakította az életem, a legmélyebb utat bejárva felderítettem, hol és mi billentett ki az egyensúlyomból. Elkezdtem feltérképezni, hogyan tudnék újra kapcsolódni önmagamhoz. Módszeresen kiástam a fájdalompontokat. 2012 óta ezzel a belső megtapasztalással segítem és támogatom azokat, akik szeretnének megoldást találni életük nehézségeire. Utat tudok mutatni, hogy kitalálj a fájdalmaidból, hogy meglásd, valójában mire van szükséged. Nem vagy egyedül.    Bővebben…