Pozitív gondolatokkal veszem körül magam

Gratulálunk, hogy csatlakoztál te is a gondolataid tudatos áthangolás csapatához!


Azért készítettük ezeket a pozitív megerősítés csomagokat, mert magunk is megtapasztaltuk, mit jelent a betöltések ereje, milyen erős a változásra sarkalló hatása. Közös célunk, hogy megismertessük veled ezt a hatást.

Lépésről lépésre vezetünk végig a folyamaton, melyben fontos, hogy engedd meg magadnak a türelmet,  a haladást, a fejlődést.

A gondolataink épp úgy, mint az érzéseink fontos szerepet játszanak a fizikai, mentális és szellemi egészségünk karbantartásában. Ezért fontos először is megfigyelni milyen gondolatokkal vagyunk elfoglalva nap mint nap. Mi az a story, az a belső monológ, amit naponta többször is elmondogatunk magunkban? Érdemes ezekre figyelni!

Miért? Mert ha túlsúlyban vannak a negítív gondolatok, akkor azok kihatnak az érzelmi állapotunkra, testünkre és a lelkünkre is. 

A gondolatok megfigyelése és tudatos áthangolása egy nagyon fontos eszköz ahhoz, hogy boldogabb, sikeresebb és kiegyensúlyozottabb életet tudjál élni.

Az itt hozzáférhető Értékesség anyagot kérdésekkel töltöttük fel. Arra biztatunk, hogy töltsd ki ezeket az oldalakat, hagyj időt a megfigyelésre és írj minél részletesebben.

Kezdjük el!

Ildikó és Mónika

Mitől fog működni a 100 pozitív megerősítés az értékességről?

Pozitív megerősítések

A munkafüzetben megtalálhatod a 100 betöltést, mely az értékességed erősíti lépésről lépésre. Figyelj belülre, ahogyan átolvasod.

Hanganyag

A pozitív megerősítések hanganyag formájában is elérheted. Bármikor meghallgathatod, korlátlan ideig használhatod.

Befelé figyelek

A betöltések közben figyeld meg, hogyan reagál a tested. Megjelenik-e valahol szorítás, szúrás vagy kétség.

Reflexió

A munkafüzetben hagytunk helyet az egyéni élményeknek, tapasztalatoknak, önreflexiónak.

Egyéni konzultáció

Ha szeretnél egyéni konzultációt kérni menet közben, hogy ráláss és felold, miért jelenik meg kétség, szorítás benned, akkor írj nekünk a  hello@erzelmi-eroforras.hu  e-mail címre.